Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014 - 2015 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ BASKETBALL CLUB

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας Βasketball Club ανακοινώνει ότι οι ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για την σεζόν 2014 - 2015 είναι διαθέσιμες στους φίλους της όμαδας. Προσδωκόυμε και φέτος όπως & πέρυσι το γήπεδο σε κάθε αγώνα της ομάδας να είναι γεμάτο και να δημιούργουμε όλοι μαζί μια μονάδικη και φέτος ατμόσφαιρα στα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων . Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε δύναμη τόσα χρονιά και γνωρίζουμε οτί και την φετινή σεζόν στο γήπεδο του Φοιτητικού δεν θα πέφτει καρφίτσα!! Γιαυτό στήριξε & εσύ φέτος την προσπάθεια του Φοιτητικού και πάρε την Κάρτα Διαρκείας σου.

Πόσο κοστίζει : Η είσοδος σε όλα τα εντός παιχνίδια είναι 2 ευρώ όπως έχει ορίσει η διοργανώτρια αρχή Ε.Σ.Κ.Α. Γιαυτό..

  • Την Kάρτα Διαρκείας του Φοιτητικού θα την βρείτε στην προνομιακή τιμή των  20 ευρώ και περιλαμβάνει ελεύθερη είσοδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ (13 αγώνες) και στους αγώνες Κυπέλλου και Play-off για την περίοδο 2014-2015.
  • Η είσοδος στους αγώνες για αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου όπως και για παιδιά κάτω των 18 ετών θα είναι δωρεάν
  • Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα για να προμηθευτείτε την Κάρτα Διαρκείας 2014-2015 : 6947132050 - 6980004743

Υ.Γ

- ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ...ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...!!! ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑ!!