Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

....ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΕΙ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SOLD OUT!!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

....Κάπου εκεί στο γαλατικό χωριό ...στην οδό Πειραιώς οι γαλάτες του Φοιτητικού κάνουν τις ετοιμασίες τους για την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος. Η περισυνή χρονιά άφησε στη ''γαλατική οικογένεια'' του Φοιτητικού μόνο γεύση χαράς & πανηγυρισμών. Ολό το γαλατικό χωριό (όλος ο σύλλογος δηλ) περιμένει και φέτος την έναρξη των επίσημων αγώνων για να γιορτάσει νεές επιτυχίες. 'Οπως κάθε χρόνο μέσα στο γαλατικό χωριο (κλειστο ρουφ ) δε θα πέφτει καρφίτσα έτσι και φέτος φίλαθλοι πάιχτες προπονητές δοιήκηση είμαστε μια οικόγενεια και θα ετοιμάζουμε μια άκρως δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα για τα τοπικά δεδομένα πάντα μεσα στα μπασκετικά πλαίσια και μόνο. Πρεμιέρα μέσα στο γαλατικό χωριο λοιπόν...με την καλή ομάδα του Κυψελιακού στις 10 οκτωβριου στις 21.30 . Ολοι οι φίλοι γαλάτες του Φοιτητικου...ραντεβού στις 9.15 στο γήπεδο...να δημιουργήσουμε μια πολύ όμρφη και ζεστή ατμοσφαίρα όπως μόνο ο Φοιτητικος ξέρει...

Σαν γνήσιοι γαλάτες τα παιδιά του Φοιτητικού θα κάνουν το πρώτο φαγοπότι της χρονιάς στην φυσική μας έδρα στο best.. την πέμπτη 2 οκτωβριου όπου αναμένεται να γίνει πόλεμος.

Όλοι μαζί και φέτος για το πρώτο sold out της χρονιάς την άλλη παρασκέυη 10 Οκτωβριου  για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη.

ΥΓ.

ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ... ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΜΑΔΑ... ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !!!