Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ... ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΜΑΔΑ!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

 

Με σημαντικές απουσίες κατέβηκε & πάλι η ομάδα μας ( Μαραμένος - Καραμαλέγκος - Ξαρχάκος ) και λύγισε στα μεσόγεια με 56 - 43 . Η ομάδα ξεκίνησε δυνάτα τον αγώνα και προηγήθηκε με 6 - 10 στις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου. Το 1ο δεκάλεπτο έκλεισε με τα Μεσόγεια μπροστά στο σκόρ με 16 - 13 . Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν στείρο μέχρι και 2 λεπτά πριν την λήξη του και το σκόρ ήταν 22-18 υπέρ των γηπεδούχων.Κάπου εκεί η ομάδα μας έπαθε black out και το 22-19 έγινε σε 2 λεπτά 32 - 18 . Μετά την ανάπαυλα η ομάδα μας παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική και με όπλο την γνωστή πολυ καλή της άμυνα όπου κλέψαμε μπάλες και δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προυποθέσεις που εμείς θέλαμε και το μάτς πήγε στο πόντο 41-40 . Εκεί είχαμε τις ευκαιρίες μας να προσπεράσουμε και να πάρουμε το ψυχολογικό προβάδισμα αλλα δυστηχώς χύσαμε την καρδάρα με το γάλα μόνοι μας και το μάτς τελείωσε με 56 - 43 .

Μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι την παρασκευή στο κατάμεστο ρούφ για να επανέλθουμε στις νίκες . Όλοι οι φίλοι της ομάδας δυναμικό παρών να ξαναγεμήσει το γήπεδο και να πάρουμε τον αγώνα.

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  16 - 13 / 15-5 / 10 -12 / 15 - 13

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ (ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ) : ΚΟΚΟΡΗΣ 8 , ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ , ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΗΣ 6 , ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ 3 , ΠΕΡΟΥΛΗΣ , ΤΟΜΑΡΑΣ 2 , ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ 5 (1) , ΚΡΙΘΗΜΟΣ , ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ. 6 , ΧΑΤΖΗΣ 3 , ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ 10 (1) , ΜΑΥΡΑΚΗΣ