Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

Ο ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

O AOK ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ : NA ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.... ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ....

ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ : ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....& ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ...!!

ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ : TO ΛΕΜΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 6-7 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ....ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ : ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ 2014...ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...

ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ : ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ....ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ!!

ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ : NA ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ...ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ..ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ : NA ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ !!! ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ   .....2015 ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!