Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

2ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ SUMMER CAMP 2015 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

 

Το 2ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ SUMMER CAMP θα είναι γεγονός & το ερχόμενο καλοκαίρι . Ενα απο τα καλύτερα CAMP των αθηνών θα είναι και πάλι κοντά στα παιδιά για 2η σερί χρονιά. Ο Προπονητής της ανδρικής μας ομάδας και υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος και του φετινού ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ BASKETBALL CAMP Αιμίλιος Αθανασόπουλος μαζί με του συνεργάτες του θα καταρτίσουν και το φετινό πρόγραμμα του CAMP.

O COACH ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει με 2 λόγια για το προγραμματισμό και το στόχο & του φετινού ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΒΑSKETBALL CAMP : '' Το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποιήσαμε το 1ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ BASKETBALL CAMP με απολυτη επιτυχία και θεωρώ πως η δουλειά που έγινε ήταν εξαιρετική απο όλους . Οι σπουδαίοι καλεσμένοι που μας τίμησαν στο camp όπως ο Γίωργος Σιγάλας , Ντινος Καλαμπάκος , Λολίτα Λύμουρα , Λάζαρος Αγαδάκος  κ.α.  μιλούσαν με τα πιο καλά λόγια και αυτό είναι μεγάλο παράσημο για το σύλλογο μας που διοργάνωσε το camp . 'Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος βασικός άξονας θα είναι να είμαστε κοντά στο κάθε παιδί ξεχωριστά με τις ιδιετερότητες του εκάστοτε παιδιού και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες  του κάθε μικρού αθλητή αλλα παραλλήλα να ενισχύσουμε τα καλά  στοιχεία του καθενός .

Αν και είναι νωρίς ακόμα εμείς δουλεύουμε απο τώρα για το 2ο ΦΟΙΤΗΤΙΤΚΟΣ BASKETBALL CAMP. Στο φετινό camp θα προστεθούνε και άλλα στοιχεία τα οποία θα ενθουσιάσουν τα παιδιά αλλα αυτα θα ανακοινωθούν όταν έρθει  η ώρα. Στο 1ο camp η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία γιαυτό και φέτος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτερεότητας . Όταν πλησιάζει ο καιρός θα πούμε περισσότερα .