Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Άλλο ένα «ραντεβού ζωής & ανθρωπιάς», άλλος ένας αγώνας μπάσκετ διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ρούφ μεταξύ της ομάδας μπάσκετ " Α.Ο.Κ. Φοιτητικός Φιλίας"  και " Α.Σ. Αστέρας Πατησίων".

Οι ομάδες αναμετρήθηκαν με σκοπό την στήριξη των άπορων συνανθρώπων μας και την ενίσχυση των με είδη πρώτης ανάγκης & τρόφιμα μακράς διάρκειας προσφέροντας θέαμα και… πολλά καλάθια!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο και στους φίλους της ομάδας μας που αγκάλιασαν την εκδήλωση και πρόσφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά των Ακαδημιών τόσο του Φοιτητικού Φιλίας όσο και του Αστέρα Πατησίων που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα των Συλλόγων μας αποδεικνύοντας όχι μόνο την αθλητική τους αξία αλλά και το μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιστικής προσφοράς που διαθέτουν.

Ένα ακόμα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον διαιτητή κ. Χρήστο Αντερριώτη Μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας ο οποίος προς τιμήν του ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας δείχνοντας την ποιότητα και την ευαισθησία που τον διακατέχει.

Τέλος Ευχαριστούμε τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Τεντώμα για την συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη που μας πρόσφερε.