Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .Ο Προπονητής της Ανδρικής ομάδας Αιμίλιος Αθανασόπουλος στο foititikosfiliasbc.gr :

Η ομάδα γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσία της στον χώρο με πολύ όμορφα πράγματα στο ενεργητικό της τα 9 προηγούμενα χρόνια σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές δυνατότητες που είχε . Ανόδους στο αντρικό πλήθος παιδιών στις ακαδημίες μας κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες εντός και εκτός παρκέ όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή .

Στις ακαδημίες του συλλόγου μας γίνεται πολύ καλή δουλειά απο Έλληνες πτυχιούχους προπονητές γιαυτό και στους  γονείς της περιοχής είμαστε η 1η επιλογή τους για να φέρουν τα παιδιά τους στο σύλλογο μας . Η ομάδα έχει διοργανώσει στο παρελθόν το μεγαλύτερο basketball camp στην ιστορία της περιοχής των Πετραλώνων  και ένα απο τα καλύτερα camp της Αθήνας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και ευχαριστούμε απο καρδιάς όλους τους διάσημους καλεσμένους προπονητές -αθλητές -αθλήτριες μας έχουν τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια . Έχουμε πολλα σχέδια για τις ακαδημίες μας και στο μέλλον..

Ο σύλλογος έχει συνεργαστεί με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους προπονητές και τους έδωσε την ευκαιρία ο Φοιτητικός να αποτελέσει ενα πολυ καλο σκαλοπάτι στην εξέλιξη τους όπως ο Ανδρεάς Ματθαίος  , ο Μάικ Ευαγγελίτσης κ.α.  και τώρα αυτα τα παιδια διαπρέπουν στον χώρο.

Το βάρος έχει πέσει στις ακαδημίες μας και αυτό θα φανεί τα επόμενα χρόνια.

Το τμήμα Μάρκετινγκ του συλλόγου είναι πολύ μπροστά για τα δεδομένα της περιοχής και γιαυτο μας τιμάει που οι υπόλοιπες ομάδες ( που είναι γενικά έν υπνώσει ) της περιοχής κλέβουν τις ιδέες μας και τις ακολοθούν, αυτο σημαίνει ότι κάνουμε κάτι πολύ καλά..

Οι δραστηριότητες του συλλόγου είναι πάρα πολλές και θεωρώ ότι η ομάδα παράγει κονωνικό και αθλητικό έργο στην ευρύτερη περιοχή .

Η αντρική ομάδα με τις οικονομικές δυνατότες που έιχε έχει πραγματοποιήσει σπουδαίεες πορείες με αρκετές ανόδους στα 9 χρόνια της. Έχει δώσει παίχτες σε μεγαλύτερες κατηγορίες μέσα απο την δουλειά που έχει γίνει με νεαρούς παίχτες όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Έχουν περάσει απο την ομάδα σπουδαίοι αθλητές εθνικών κατηγοριών και αυτό μας τιμάει που συνεργάστηκαν μαζί μας.

Η φετινή ομάδα ήθελε να φτιάξει έναν νέο κορμό για τα επομένα χρόνια και το κατάφερε και παράλληλα διεκδίκισε μέχρι τελευταία αγωνιστική την είσοδο της στα Play off ανόδου που κατα γενική ομολογία την άξιζε με το μπάσκετ που έπαιξε. Μην ξεχνάμε επίσης ότι είχαμε την καλύτερη άμυνα σε όλη την κατηγορία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της όμαδα είναι εν εξελίξη και σιγά σιγά καταληγουμε στα κομμάτια του πάζλ που μας λείπουν και κυρίως σε νεαρά παιδιά που θέλουμε να εντάξουμε στον δυναμικό μας.

Στόχος γενικότερα του συλλόγου με τις Δοιηκητικές μεταγραφές που έχουμε κάνει δε είναι απλά μια ακόμη ανόδο της ομάδας..αλλα θεωρω πως η ομάδα ήρθε η ώρα να αναίβει επίπεδο και να κάνει κ το επόμενο βήμα όπως θα φανεί και τα επόμενα χρόνια.

Ο σύλλογος λειτουργεί σε υψηλά στανταρ για την περιοχή και με την τεχνογωσία και την εμπειρία 10 έτων έιμαστε έτοιμοι για το επόμενι βήμα..