Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

Κάρτα Μέλους

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας δημιούργησε την «Κάρτα Μέλους», η οποία προσφέρει πλήθος παροχών και προνομίων στους κατόχους της όπως:

  • Ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής - κάρτα διαρκείας (πλέον ισχύει υποχρεωτική είσοδος 2€ για την παρακολούθηση αγώνων ΕΣΚΑ.
  • Εκπτώσεις, προσφορές και άλλες διευκολύνσεις από επιχειρήσεις, εντός και εκτός Πετραλώνων, τόσο σε αγορές όσο και σε παροχή υπηρεσιών
  • Δωρεάν συμμετοχή σε δραστηριότητες του Συλλόγου (κληρώσεις δώρων κλπ)Κάθε κάρτα διαθέτει μοναδικό αριθμό μέλους και ισχύει μέχρι και τις 31/5  του επόμενου έτους.

Κατά τη διάρκεια ισχύος της κάρτας, ο Σύλλογος θα ενημερώνει τους κατόχους για την προσθήκη νέων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων καθώς και για τις δραστηριότητες του.

Η τιμή διάθεσης της κάρτας ορίζεται στην προνομιακή τιμή των 20€ και η αξία προκαταβάλλεται με την παράδοση της κάρτας στον κάτοχό της.

Ενισχύστε και εσείς το Σύλλογο της γειτονιάς μας  για μεγαλύτερα βήματα ανάπτυξης, στηρίξτε τις προσπάθειες του αθλητικού - μη κερδοσκοπικού σωματείου μας και ενταχθείτε στη μεγάλη οικογένεια των Φίλων του ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ .

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6947132050