Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

Νέα Ανδρών

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

ΤΡΙΤΗ 21 Αυγούστου ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας της όμαδας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Δ κατηγορίας . Η ομάδα ξεκινάει και φέτος με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι πολύ δυνατό . Καλό υπόλοιπο διακοπών σε όλους τους αθλητές μας και ραντεβού στις 21/8 .

ΦΟΙΤΗΤΗΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ !!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .


Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου guard Θοδωρή Διαμαντή για την ερχόμενη σεζόν και του ευχόμαστε να έχει μια γεμάτη επιτυχίες χρονιά με το Φοιτητικό καπέλο στο στήθος μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

Δυο Σερί νίκες με ΑΘΛΗΤΗ & Ν.ΒΥΡΩΝΑ & συνεχίζουμε..

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .


Δυο σερί νίκε για την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα με αντιπάλους τον ΑΘλητή στο ρουφ με σκορ 62 - 42...αλλα και πολύ μεγάλο διπλό μέσα στο βύρωνα με πολυ καλή εμφάνιση με 59 - 64 . Τέλος οι δικοπές πλέον και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για τον στόχο μας... Επόμενο πολύ σημαντικό μάτς μέσα στην ηλιούπολη με την Ακαδημία . Καλή χρονια σε όλους με υγεία.

Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .


H ομάδα Μπάσκετ του Φοιτητικού δείχνει και πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο στην περιοχή των Πετραλώνων και συγκεντρώνει τρόφιμα ενόψη Χριστουγέννων .