Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

Νέα Ανδρών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ !!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

Ο «Μικρός» Τυμπανιστής


Είμαστε αναγκασμένοι να απευθυνθούμε σε εσάς, διότι είναι η πρώτη φορά που διαιτητής έχει συμπεριφερθεί με τόσο απαξιωτική αντιαθλητική συμπεριφορά τόσο προς την ομάδα μας όσο και προς το φίλαθλο κοινό μας που γεμιζει το γήπεδο που δυστυχώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο γεγονός η σημερινή του συμπεριφορά και παρουσία.

O 'ΚΥΡΟ ' ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ !!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .


Ο Γιώργος Κυρομίτης στο foititikosfiliasbc.gr δήλωσε : Ξεκινά μια νέα χρονιά για την ομάδα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αλλά δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα αν δεν δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να τα πραγματοποιήσουμε.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΤΟ foititikosfiliasbc.gr

on .


Ξεκινάει η καινούρια μπασκετική χρονιά στο γαλατικό χωριό . Μια χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Μια καινούρια παρέα που δημιουργήθηκε με βάση το ταλέντο , την εμπειρία , αλλά και την τρέλα όλων μας για το μπάσκετ . Οι στόχοι πολλοί, κύριως στόχος μας όμως είναι να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε. Πετυχαίνοντας αυτό ,θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη και όλων των υπολοίπων .Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να περάσουμε μια χρονιά αξέχαστη .

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ 2016 - 2017

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας δημιούργησε την «Κάρτα Μέλους», η οποία προσφέρει πλήθος παροχών και προνομίων στους κατόχους της όπως:

  • Ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής - κάρτα διαρκείας (πλέον ισχύει υποχρεωτική είσοδος 2€ για την παρακολούθηση αγώνων ΕΣΚΑ.