Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης Φοιτητικός Φιλίας

Nέα Μινι

Η ΡΟΥΛΑ ΠΡΑΣΣΑ ΣΤΟ CAMP TOY ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ !!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΑ  ΡΟΥΛΑ ΠΡΑΣΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ COACH ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ & Ο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΘΕΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΣ CAMP !!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ COACH ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΘΕΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ.

ΠΛΗΘΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ CAMP ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ !! ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP!!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

 

ΠΛΗΘΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP  ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ 1 ΜΕ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΝΟ CAMP ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ . Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!

 

KAI O NTINΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΣ ΣΤΟ CAMP !!

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator on .

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΣ CAMP. O ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ CAMP ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.